Håll kontakten med oss via sociala medier

Senaste inläggen

Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

 

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Läs hela inlägget »

Hösten närmar sig och bokningarna inför bröllopsåret 2017 trillar in i tät takt! För att sammanfatta 2016 så kan jag bara konstatera att det har varit en fantastisk sommar med många och åter många vackra och helt underbara bröllop. Jag har fotograferat bröllop från Gotlands sydligaste udde, Hoburgen till Gotlands nordligaste delar i Bläse, Det har blåst ,det har regnat och det har givetvis varit soligt! Vi pratar ju om gotland som är solsäkrast i Sverige! I mina ögon det perfekta stället för bröllop1

För mig har det varit en stor ära att få förevigaalla de bröllop på Gotland som jag har varit med om och med detta blogg inlägg passa på att tacka alla brudpar, deras familjer, vänner och gästerna! Tusen tack för en oförglömlig sommar och tack för jag fått vara en del av er stora dag. 

Bröllopsfotograf Gotland

Läs hela inlägget »

Att vara bröllopsfotograf och föreviga bröllop med alla dess känslor & minnen är för mig något av det absolut roligaste man kan göra. 
Gotland är en unik plats med underbara miljöer som resulterar i sagolika bröllop. Bläse i Kappelshamnsvikens östra sida på Norra Gotland är inget undantag, här finns ett stycke naturskön klappstenskust, vida gräsfältsängar och djupblått hav. En plats som är idyllisk och sagolik för bröllop. 

Sofie & Johan vigdes den 11 juli 2015 i Stenkyrka kyrka på Gotland. Efter en magisk vacker vigsel bar det av till Bläse Kalkbruksmuseum där bröllopsfesten skulle hållas. Bröllopsdagen var en enda stor kärleksboost med fantastiskt väder, vackra omgivningar, och inte minst en solnedgång som slog allt. Bläse Kalkbruksmuseum är idag en fantastisk plats för en bland annat bröllopsfest. Som bröllopsfotograf på Gotland är det en ära att få vara med att föreviga dagen då två blir en! Det enorma lyckorus som omfamnar brudparet, kärlek och fest hela dagen.

Läs hela inlägget »

Nästa vecka vecka gifter sig Jenny & Calle!
Träffade dem igår för en sista planering inför bröllopsfotograferingen. Detta gör det så mycket smidigare på bröllopsdagen.

Jag vill alltid träffa brudparet innan bröllopet. För att ta reda på så mycket detaljer som möjligt inför deras bröllopsdag, detta gör så att både jag och brudparet är så förberedda som möjligt. Vi går igenom tidsscheman, vilka platser som är aktuella den dagen, passar även på att diskutera de olika fotomiljöerna som kan vara aktuella. Det som är det riktigt roliga är att man också får lära känna varandra, det blir så mycket roligare och enklare på bröllopet då. 

Läs hela inlägget »

Kanske det bästa sättet att bevara dina bröllopsbilder är att göra en fotobok? 

Böckerna jag erbjuder har lay flat bindning så att varje uppslag ligger helt platt. Personligt, noggrant designat och genomtänkt bröllopsalbum med bilder av bästa fotografiska kvalitet, med tjocka härliga sidor och ett lyxigt omslag som andas kvalitet. Ett album med era unika bilder som hjälper er att få tillbaka känslan ni hade då ni gifter er!

Att berätta en historia genom ett fotoalbum är viktigt, något jag tänker på redan vid fotograferingen, för att få ett härligt återberättande från början till slut. 

Bröllopsfotografering för mig är att porträttera er och er kärlek, berätta er historia, jag fångar ert bröllop med mina ögon, de små händelserna och ögonblicken som gör just er dag så speciell. 

Kontakta mig för en fullständig prislista, mer information eller boka ett möte för att se, känna och jämföra!

Läs hela inlägget »

Guldsmed Annika Gustavsson har sin guldsmedja och butik på St Hansgatan 26 i Visby. Annika säljer egentillverkade smycken som ringar, örhängen och halsband.

Jag tog med mig en kamera och lite blixtutrustning och fotograferade några utvalda föremål på plats hos Annika. Sen följde rätt några timmar med retusch i Photoshop för att det skulle bli riktigt bra.

fler bilder på ringar kan ni se här;
http://www.annikagustavsson.se/förlovning-vigselringar-21207341​

Kund: Guldsmed Annika Gustavsson, www.annikagustavsson.se
Uppdrag: Produktfotografering av smycken

Läs hela inlägget »

Fotografering av ny gulsmedsbutik i Visby. det är guldsmeden Annika Gustavsson som har öppnat sin guldsmedja och butik på St Hansgatan 26 i Visby. Här har jag fotograferat på uppdrag åt tidningen Tid&Smycken som ville ha bilder inför en kommande artikel om Annika Gustavsson

Läs hela inlägget »

En välskapt son är född! Hans namn är Leopold. Vill verkligen passa på att gratulera de lyckliga föräldrarna Thérèse och Joakim.

Medan vi väntade på att solen skulle börja gå ner för att få lite fina motljusbilder så passade vi på att fota inomhus. Ville få till en vacker svartvit bild när Thérèse håller om sin mage. För att få till bilden så använde jag mig av två ledlampor för ljussättning. Bilden är tagen i vardagsrummet hemma hos föräldrarna

När vi var nöjda så gick vi ut i för att fotografera i det vackra motljuset...
tack för uppdraget!
 

Läs hela inlägget »

Dyk & Anläggning på Gotland

Hur har egentligen en anläggningsdykare det på jobbet en vanlig arbetsdag? Jag åkte ut till hamnen i Katthammarsvik för att ta reda på det..

Företaget Dyk & Anläggning AB är ett gotländskt dykeriföretag som bl.a. inspekterar kajer och vid behov reparerar kajfundament genom spontning, undervattenssvetsning med speciell UV-svets och gjutning. En anläggningsdykare som även kan kallas tungdykare jobbar med de flesta sorters anläggningsarbeten, men till skillnad så utförs arbetet under vattnet istället, som när man bygger eller reparerar kajer, hamnar och broar. De är alltså egetligen en helt vanlig anläggningsarbetare men med arbetsplatsen under vattenytan! I arbetsuppgifterna ingår till exempel att schakta, borra, spränga, svetsa, bygga formar, armera och gjuta. Av alla de olika uppdragen är merparten anläggningsjobb. Uppdragens längd kan variera från ett par timmar till flera månader. Dykarbeten kan utföras på upp till 50 meters djup men sker oftast på grundare vatten. Redan några meter under vattenytan kan det vara både mörkt, dåliga siktförhållanden och kallt att arbeta.

Men ibland kan det vara riktigt bra förhållanden som denna höstdag i Katthammarsvik, solen sken, blåste knappt, 16-18 grader varmt i vattnet och framför allt så var det bra sikt i vattnet. Så jag och ett antal nyfikna fiskar studerade hur anläggningsdykaren förberedde den gamla kajen för armering och gjutning.

kolla in företaget på; www.dyk-anlaggning.se

Läs hela inlägget »

Lördagen den 30 augusti fotograferade vi ett Norsk/Svenskt bröllop i Visby.
Emma som urspungligen kommer från Stockholm bor idag tillsammans med Kaare i Oslo. Då banden till Visby & Gotland var så starka kändes det naturligt för brudparet att ha bröllopet i Visby. Nästan 100 gäster bevittnade när Emma & Kaare blev man & fru i den härliga kyrkoruinen S:t Nicolai i Visby. Jag följde dem från tidig förmiddag då Emma & Kaare gjorde sig i ordning på var sitt håll, tills middagen började på Clarion Hotel Wisby. 

Läs hela inlägget »

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter