Bröllopen sommaren 2016

Hösten närmar sig och bokningarna inför bröllopsåret 2017 trillar in i tät takt! För att sammanfatta 2016 så kan jag bara konstatera att det har varit en fantastisk sommar med många och åter många vackra och helt underbara bröllop. Jag har fotograferat bröllop från Gotlands sydligaste udde, Hoburgen till Gotlands nordligaste delar i Bläse, Det har blåst ,det har regnat och det har givetvis varit soligt! Vi pratar ju om gotland som är solsäkrast i Sverige! I mina ögon det perfekta stället för bröllop1

För mig har det varit en stor ära att få förevigaalla de bröllop på Gotland som jag har varit med om och med detta blogg inlägg passa på att tacka alla brudpar, deras familjer, vänner och gästerna! Tusen tack för en oförglömlig sommar och tack för jag fått vara en del av er stora dag. 

Bröllopsfotograf Gotland

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv